PODJETJE CLIMATE GROUP HOLLAND (NIZOZEMSKA)

Podjetje Climate Group Holland omogoča optimalno notranjo klimo za različne panoge, kot so izobraževalne ustanove, prodajalne na drobno, industrija, pisarne in športni objekti.

Kakovostno obvladovanje klime

Svežina notranje klime ne pomeni neposredno že optimalno notranjo klimo. Za prijetno delovno in življensko okolje sta pomembna visoka kakovost zraka in visoko toplotno ugodje. Poleg tega k optimalni notranji klimi prispevajo varčevanje z energijo, trajnostnost in reguliracijska klimatska tehnologija. To je mogoče doseči le s kakovostnim obvladovanjem klime in z pametnimi okoljskimi rešitvami.

Celovite rešitve za klimo

Podjetje Climate Group Holland lahko omogoča takšno optimalno notranjo klimo z vsem od A do Ž: s projektiranjem, svetovanjem, montažo in servisiranjem ter vzdrževanjem kakovostnega sistema obvladovanja klime in pametnih rešitev za klimo prostorov. Celostne rešitve so pogosto glede na potrebe uporabnika krmiljeno prezračevanje, ogrevanje in hlajenje. Sistemi so razviti glede na želje uporabnika. Da bi med seboj združili udobje, uporabnost in varčevanje z energijo gre podjetje Climate Group Holland še korak dalje. 

Optimalno udobje in uporabnost

Sistemi klimatiziranja glede na zahteve uporabnika, ki temeljijo na meritvah CO2, zunanjo, notranjo temperaturo in vlažnost zraka so dejavniki za zagotavljanje največjega udobja in uporabnosti. Varčevanje z energijo in najmanjše stroške podjetja se doseže z dinamičnimi izmenjavalci toplote in edinstveno merilno-regulacijsko tehnologijo. Zaznavanje prisotnosti uporabnikov, povezava razsvetljave in senčenja na sistem klimatizacije in merjenje, preprečujejo izgubo energije. Podjetje Climate Group Holland gre tudi tukaj korak dalje. Optimizacija krmiljenja in popolno predvidevanje zmožnosti tehnike omogoči, da so naši klimatizacijski sistemi prave rešitve za optimalno notranjo klimo.

Klimaatgroep Holland BV

Telefoon +31 (0)50 547 04 00
Website www.klimaatgroepholland.nl
E-mail
info@klimaatgroepholland.nl

Podjetje Climate Group Holland omogoča optimalno notranjo klimo za različne panoge, kot so izobraževalne ustanove, prodajalne na drobno, industrija, pisarne in športni objekti.